Kent u graag als eerste de promoties bij Tools & Fixings?

En kent u graag de laatste nieuwigheden in ons assortiment? Vul dan nu hiernaast uw e-mailadres in.

Verwacht van Tools & Fixings zeker geen overlast in uw mailbox. Eerder eens om de zoveel weken een berichtje met informatie waarvan we zeker zijn dat u er uw voordeel mee doet.
  • tools & fixings shop
  • tools & fixings shop
  • tools & fixings shop
  • tools & fixings shop
  • tools & fixings shop
Onze winkel

Tools & Fixings is gevestigd aan de Kuringersteenweg in Hasselt. Onze winkel heeft een oppervlakte van meer dan 800m² waardoor we uw favoriete merken alle ruimte kunnen geven die ze verdienen.

Sterke merken
Bij Tools & Fixings vindt u professionele gereedschappen en materialen van een tiental sterke merken. Van laser-meetgereedschap tot een exclusieve lijn van deurbeslag. Met daar tussenin hoogwaardige siliconenkits, lijmen, bevestigingsmaterialen, elektrische gereedschappen, handgereedschappen, brandwerende materialen, kabelhaspels en stekkerdozen.
Voor vakman en particulier
Een vakman wéét dat goed gereedschap het halve werk is. Kwaliteit en efficiëntie bepalen nu eenmaal zijn rendement. Maar ook de particulier die zelf die zelf de handen uit de mouwen steekt is daar hoe langer hoe meer van overtuigd. Ook hij wil alleen maar het beste resultaat in de kortst mogelijke tijd. Daarom staat onze deur ook open voor bouwers en verbouwers die op zoek zijn naar topgereedschappen en professioneel advies.